Neem contact op!

Mobiele Surveillance regio Rijnmond

Waarom kiezen voor de mobiele surveillance van AVG Security?

  • 24/7 Beschikbaar 
  • Juist gedurende thuiswerken als uw pand leeg staat is mobiele beveiliging belangrijk
  • Direct in actie bij een melding
  • Goede registratie
  • Erkend door het Ministerie van Justitie onder ND nummer 3783

Waarom is mobiele surveillance belangrijk?

Voorkomen is beter dan genezen. Vooral als het gaat om diefstal en schade. Zelfs een goede verzekeraar dekt niet alle schade in geval van diefstal of schade. Denk bijvoorbeeld aan middelen als een papieren administratie, een meegenomen server computer met digitale bestanden van uw bedrijf? 

Het voortdurend laten bewaken van uw bedrijf past niet in uw budget. Bovendien is dit in sommige gevallen ook overbodig of niet noodzakelijk. U heeft een goed camerasysteem  en een alarmsysteem geïnstalleerd.

Maar kunt u zelf in actie komen als er een melding is? Bent u altijd beschikbaar? Ook ’s nachts, tijdens het thuiswerken of gedurende een vakantie? In geval van een melding zou u hier direct heen moeten gaan voor het te laat is. Wij helpen u hier graag bij. 

Meer informatie

Alarmopvolging Capelle aan den IJssel

AVG Security zorgt voor de alarmopvolging. Het is van groot belang dat er bij een melding direct in actie wordt gekomen om schade te voorkomen. Ongeacht de dag, het tijdstip of de locatie. Door de zichtbaarheid van AVG Security surveillance is de kans groot dat inbrekers vluchten voordat ze daadwerkelijk in actie kunnen komen. Ook hier geldt, voorkomen is beter dan genezen.

Door de inbrekers aan te houden en over te dragen aan de politie krijgt u uw eigendommen weer terug. Bij een noodgeval schakelen wij snel hulpdiensten in. U hoeft zelf niet beschikbaar te zijn, wel bereikbaar.

Opening en sluitrondes

Wilt u zeker weten dat het gebouw op tijd open gaat en ook weer goed wordt afgesloten? AVG Security regelt voor u het openen van uw bedrijfspand. Indien gewenst kunnen wij aankomst- en vertrektijden van personeel registreren en bijhouden.

Wij zorgen ook voor een correcte sluiting van het pand. Nadat het personeel uw pand heeft verlaten lopen wij onze ronde waarin wij controleren op:

Wij signaleren elke ongewenste situatie die wij direct oplossen en aan u rapporteren. AVG Security werkt met een strikt beleid wat betreft de toegang tot de sleutels van uw bedrijf. Wij bewaren de sleutels in een kluis en registreren door wie en wanneer uw sleutel is gebruikt. 

Controleren op wisselende tijden

U heeft een goed alarmsysteem, de controle wordt goed uitgevoerd en er hangen camera’s om alles te registeren. U gaat graag zelf kijken wanneer er een melding komt. Toch kan het nog een prettig idee zijn als wij een aantal rondes rijden om op ongeregeldheden te controleren. 
Wij controleren binnen en buiten naar wens op wisselende tijden. Bij calamiteiten hebben wij korte lijnen met hulpdiensten waardoor zij snel ter plaatsen zijn. Wij rapporteren naar een contactpersoon die wij van u hebben ontvangen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

Inbrekers gaan niet op vakantie

Juist wanneer het rustiger is dan anders, slaan inbrekers toe. Is uw bedrijf een aantal weken dicht deze zomer? Of bijvoorbeeld door het thuiswerken in verband met het Coronavirus? Het zou hierdoor kunnen zijn dat uw pand of object leegstaat zonder toezicht. Neem contact met ons op voor een tijdelijke controle op uw bedrijfspand tijdens uw afwezigheid.

De donkere maanden breken weer aan! 

Mensen blijven meer binnen. De avonden worden weer schemerig en donker. Dé tijd voor inbrekers om juist nu op jacht te gaan. Wilt u rustig de avond thuis met uw familie op de bank zitten en ’s nachts lekker kunnen slapen? Wit u dat professionals uw bedrijfspand in de gaten houden? Wij staan voor u klaar in regio Rijmond