Neem contact op!

Object beveiliging Rotterdam (Regio Rijnmond)

Heeft u of bezit u een object (pand/gebouw/pacht) in Rotterdam (regio Rijnmond) dat goed beveiligd moet worden. De risico’s zijn groot wanneer u zelf een terrein of gebouw beheert.
Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het grote aantal mogelijkheden dat er voor inbrekers is om ongevraagd uw object binnen te komen?
Bovendien hoeft het niet aan uzelf te liggen. Het zou ook kunnen voorkomen dat een medewerkers vergeet of onjuist ramen/deuren sluit.

Een object in Rotterdam beveiligen?

AVG Security staat voor zichtbare en onzichtbare beveiliging. De zichtbaarheid van veiligheid is direct terug te zien door het inzetten van geüniformeerde beveiligers. Bij goed objectbeveiliging komt heel wat kijken. Zo kunnen objecten verschillend van aard zijn. We kunnen het hebben over een groot gebouw, waar regelmatig controlerondes moeten worden, maar ook over garageboxen, stukken grond of bedrijventerreinen.

Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is tegenwoordig niet alleen meer ’s avonds en ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht op onder andere bezoekers, leveranciers en in/uitgaande goederen noodzakelijk. Verder is een goede sleutelregistratie erg belangrijk.

Ieder object heeft een unieke en eigen vorm van beveiliging nodig. Als wij een object beveiligen, dan kunt u er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat dit zo goed en grondig mogelijk gebeurt. Uw veiligheid is onze zorg. Onze beveiligers hebben een erkend diploma tot beveiliger. Zij lopen regelmatig rondes en controleren hierbij of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten. Desgewenst plaatsen wij beveiligingscamera’s en houden hierop toezicht.

Wij kunnen het object en toegangscontrole elk moment van de dag én nacht bewaken. Onze beveiligers noteren namen van gasten, controleren legitimaties en houden onbevoegden tegen. Wij hebben directe communicatielijnen met de politie zodat we snel kunnen schakelen bij calamiteiten.

Kom in contact voor objectbeveiliging in Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar object beveiliging in regio Rijnmond (Rotterdam, Capelle aan den IJssel en omstreken)? Neemt u gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van het beveiligen van een van uw objecten voor AVG Security. Wij verzorgen een geheel op-maat-gemaakte dienstverlening om voor maximale objectbeveiliging te kunnen zorgen.

Meer weten over de mogelijkheden voor de beveiliging van een van uw objecten door AVG Security?
Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken!

Neem contact op