Neem contact op!

Gediplomeerde beveiligers

Wij werken alleen met gediplomeerde beveiligers. U legt uw veiligheid in onze handen en daar gaan wij zorgvuldig mee om.

Communicatief sterke beveiligers

Het werk van een beveiliger is vooral gericht op het voorkomen van problemen. Beginnende conflicten kunnen uit de hand lopen. Onze beveiligers zijn communicatief sterk. Zij lossen veel problemen op doordat zij een gesprek niet uit de weg gaan. Zij zijn ferm maar respectvol. Dit is een kracht, waar wij veel waarde aan hechten.

Ervaren beveiligers

De dagelijkse leiding is in handen van Avinash Gajadhar. Avinash heeft veel ervaring in het organiseren en uitvoeren van veiligheidswerkzaamheden. Hij weet precies wat goede beveiliging inhoudt. Neem gerust contact met hem op.

Flexibele beveiligers

Wij vinden flexibiliteit belangrijk. Daarom hebben wij AVG security zo ingericht dat wij u direct beveiligers kunnen inzetten.

Wij hebben een team van 20 beveiligers. Een deel daarvan heeft een vaste werkplek, het andere deel zetten wij in om snel te kunnen schakelen tijdens AD-HOC werkzaamheden. Zo hebt u de garantie dat uw veiligheidspost altijd bezet is.